úterý 23. ledna 2007

PAN KOULIČKA

Předpověď počasí nějak nevychází... chumelenice se nekoná, vzduchem zavířilo pár osamocených vloček... údržbář Koulička přesto vyjel se sněžnou frézou... že prý musí naštelovat lyžiny... je příliš iniciativní, páč je tady čtrnáct dní i s cestama... ono ho to nadšení přejde;-). Když telefonuje k nám na generální štáb, tak do telefonu se představuje: "Dobrý den, tady je PAN Koulička!". To svět neviděl... tak se nepředstavuje ani nejvyšší...

 

Koulička je ovšem velmi vstřícný a co je třeba, udělá... jen, kdyby ten pohled na něj byl příjemnější... absolutně nechlapská postava, 160 cenťáků, asi 100 kilo, jeho zadek by mu záviděla leckterá ženská, toužící po kyprých tvarech...;-). Onehdá tady šteloval garnýž a jak se vzpínal po okně, div, že mi nepadl do monitoru. Chytal různě balanc, chytal se trubek ústředního topení, chvíli vrávoral dozadu, pak došlo k přenosu váhy do mohutného břicha, tak to vypadalo, že hodí rovnou šipáka, ale nakonec to ubalancoval. Sice rovnou jeden držák garnýže v pracovním zápalu rozštípl, ale naštěstí výrobce pamatuje i na tyto alternativy, tak do balíčku přidal jeden držák náhradní, při jehož montáži si už Kulička dával majzla;-).

 

Pak Koulička je vůbec element;-) Strká nos do věcí, po kterých mu nic není a z vlastní iniciativy tak začal vykonávat jakousi špionážní činnost;-). Včera za mnou přišel a důvěrně mi sděluje: "Víte, že ten rozpis nájmu, co je vyvěšený na sekretariátu, není aktuální? Protože mám dojem, že ta tabulka, co jste mi dávala, je jiná?". Mrkla jsem na něj. Jasně, že Vim. Páč sekretářka zapomněla vyměnit papíry... Je mu po tom kulové, ale zase se cení, že si všímá.  Sice si myslím, že má k tomu jiný důvod a to ten, že zažádal o nějaký termín pronájmu pro svého známého a chce za ním přijít s jasnou nabídkou... Koulička má zjevně velký pracovní potenciál a je ve své pozici málo vytížený. Je třeba mu přidat práce. Asi z něj uděláme nástěnkáře;-).

Žádné komentáře:

Okomentovat