sobota 20. ledna 2007

CO TI SPADNE Z NEBE;-)

... a nemusíš ani prosit. 

 

Víte, jak  to funguje v letadlech s toaletama? Kam putuje ekologický odpad, který býval chvíli před tím, než navždy řekl goodbye, částí lidské bytosti? Tak to máte jak s vlakama. Prostě přijdete, sednete (nebo radši přidřepnete;-), vykonáte, zvednete se, otočíte, sešlápnete pedál.... a ADIOS MUCHACHOS! Následuje volný pád z letadla....

 

From: Noname girlfriend (nejsem si jista, zda to myslela z legrace, nebo vážně... líčeno to bylo s kamennou tváří a zvláštním přesvědčením... asi tomu věřila;-) 

Převykládala lexulka

 

Poznámečka:

.... a támhle si někdo v zahradní restauraci zrovinka dává štýrskou klobásu... tak šup! Máš to i s přílohou. A ZADÁČO!

2 komentáře:

  1. Samozřejmě, kam jinam by to dávali? Když by to přivezli z asie na nějaké evropsé letiště, tak by si s tim přitáhli spoustu nemocí, smradu a breberek. Tak to raději vyhodí při cestě, ono to někam spadne, když to neshoří v atmosféře :-)
    Mají s tím praxi - přesně takto posílají balíčky s humanitní pomocí do Afriky - vyhodí z letadla a ono to někam dopadne. Akorát afričani nevědí, jestli mají chytat ty balíčky, nebo to, co se právě \"spláchnulo\"...

    A slyšel jsem, že na lodích to vypouštět dolů nemůžou, tak to vystřelujou prakem \"někam dozadu\". (v noci, samozřejmě, aby to cestující neviděli)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt jo?

    Tak to jsem v klidu...

    HLAVNĚ NECHODIT NA NOČNÍ FISHPIKNIKY......;-)

    OdpovědětVymazat