pátek 12. ledna 2007

KDYŽ SE DAŘÍ...

Kdyby byla tma tmoucí, tak by bylo vidět, jak to krásně jiskří;-).

 

Teplé mezilidské vztahy jsou v háji! Volala Evina, ženská před důchodem a kolegyni těžce spucovala, že jí nepřipomněla někdy koncem loňského roku, že má k dispozici prachy z jakéhosi pofiderního fondu, jenže je má k dispozici pouze do konce roku 2006, půnocí silvestrovskou však šlus... tak bába přišla bratru o nějakých šest tácků... kolegyně Martha na vývrat, to jí ještě Evina vmetla do telefonu: "a to si říkáš naše kamarádka??"... u protějšího stolu tekly slzy jak hrachy, jelikož obvinění se nezakládalo tak docela na pravdě, páč Martha to na poradě všem zaměstnancům připomínala nejednou, a všichni jen pokyvovali hlavami a hloupě se usmívali, neboť na porady chodí zásadně z musu a to, co se tam probírá, je moc nezajímá. A protože, jak známo, za každý dobrý skutek spravedlivá odplata, i já už jsem dneska dostala vyčiněno plačtivým hlasem, že jsem nelida, že mě lidi nezajímají, protože jinak bych to jistě alespoň já několikrát na konci roku zdůraznila... Jasně! Jen kdybych neměla jinou práci a na tohle si vzpomněla, pak jistě s radostí....

 

No sláva, že je pátek... a večer se jde na country!

4 komentáře:

  1. Chudák kolegyně, to si fakt nezasloužila. To je jako jedna moje kamarádka - je prakticky jediná, kdo doma uklízí a nedávno jí rodiče vyčetli, že nic nedělá... Takové věci bolí.

    OdpovědětVymazat
  2. Informace z porad se zásadně nedostanou tam, kam by měly - buď ten dotyčný neposlouchá, nebo je nepředá dál. Jak tak sleduji kolot života, zjišťuji, že nejvíce nepříjemností opravdu vzniká špatnou komunikací, resp. \"nedoslýchavostí\". Proto jsme u nás zavedli písemný zápis z porady. A nikdo se nemůže vymlouvat, že neví ... ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. jaky ze je rozdil mezi cesnekem, viagrou a kokotem?:)áno sprvne,zádný.
    cesnek prodluzuje zivot, viagra sex a kokot? ten prodluzuje porady ze :))

    OdpovědětVymazat
  4. TŘIKRÁT FUJ! I když je to vlastně pravda... ;-)

    OdpovědětVymazat