středa 10. ledna 2007

FURT SE NĚCO DĚJE... ALE NE TADY

Přišla bída na kozáky;-)

 

Dneska jsem si po všech těch vánočních a novoročních oslavách rozpomněla, že mi chybí jedna zkouška do uzavření semestru ve škole! A k tomu mám dodat jakýchsi pět kazuistik o řešení pedagogických situací. No to mě teda potěš;-(. Vím, že jsem se několikrát chystala na tom zahájit práci, jenže mi do toho vždycky něco vlezlo, čímž pádem se mi to nadobro vykouřilo z hlavy... jenže tentokrát už tomu neuteču.

 

Jinak v práci dneska vládne ovzduší porozumění a lásky;-)... všichni se hádají, řvou po sobě a obviňujou druhé ze svých kiksů.... Přisuzuju to špatné konstelaci hvězd. Můj horoskop na dnešní den však slibuje krásné a nevšední zážitky, takže se nenechám rozhodit a náladu mi ještě navíc spravuje mystické počasí, co venku vládne! Modré nebe, pod ním temné nacucané mraky a mezi tím svítí někde od východu slunko! Krásička!

 

A v tomto kouzelném dni jsme měli v práci taktéž nečekané hosty. Venkovní zvonek několikrát zaburácel, tak jsem se vydala coby klíčník k hlavnímu vchodu mrknout se, kdo to k nám jde... za dveřmi se mi zdálo být poněkud temno, mrkla jsem na oblohu, zdalipak se nám více nezatáhlo, jenže to nebyly mraky... nikde nikoho nebylo vidět, tak jsem odemkla a vykoukla ze dveří... a v ten moment se zpoza rohu vyrojila squadra spoluobčanů tmavší pleti. Patrně nějaký jejich špeh zjistil, že jsme vyhazovali pár krámů do kontejnéru, tak se přišli zeptat, jestli nemáme nějaké hrnce. Prý že dělají svatbu a není v čem navařit guláše a žebra... při té příležitosti prý: "Pani, nekupite ryfle?". Hrnce nevedem a rifle NEKUPIM. Byli neodbytní, strkali pazoury mezi dveře, tak jsem je musela hbitě přirazit a rychle zamknout... jejich nadávky byly slyšet i přes ty dveře... a jedna zvlášť snědá stařena na mě hrozila pěstí... je třeba si třikrát symbolicky odplivnout pro zahnání smůly...

 

Tohle by mohl být fest dobrý den.

 

Tfuj, tfuj, tfuj (radši teda...);-).

3 komentáře:

  1. však nemôže každý deň byť nedeľa :))) tak hlavu hore...ja sa k tomu učeniu pridávam tiež..

    OdpovědětVymazat
  2. si někdy pohraje. Ať máš alespoň dobrý den, když už němaš ty RYFLE:)
    http://kamilic.bloguje.cz/462169-laxativni-ucinky.php

    OdpovědětVymazat
  3. ... a mraky se roztáhly, temnota ustoupila a slunko, ten šibal, už nám tu pere do oken hezkym drajvem, takže krásný den bezesporu to je!! díky díky (špitají mé rtíky)a krásný den přejou všem!

    OdpovědětVymazat