úterý 30. října 2007

VÍTEJ V KLUBU!

Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že poslední doba je na zážitky poněkud chudá. Tatam je doba, kdy mě pravidelně obveseloval PanTér v alkoholovém opojení, nebo kdy jsme s klubem odložených žen absolvovaly jednu akci za druhou.

PanTér je navzdory všem jeho slibům dávno v propadlišti dějin.

Klub odložených žen zpívá labutí píseň. Jana je už dva měsíce zaláskovaná. Ejmy prý taky našla nějakého chasníka s třema vyživovacíma povinnostma, avšak tam si troufám říct, že je to jenom jako záplata na absenci orgasmu. Sarah se bude asi podruhé v životě nevěsta. Ženich bude mladý, pohledný cizozemec se žhavým pohledem. To, že je švorc, není v lásce podstatné:-). Mary dávno tušila, že je bisexuálka, tak řekla všem chlapům ádijé a našla si ženskou. Prý je šťastná. Rozjíždí spolu šou s Maryšou:-). I já se pokusila o životní šou. Ovšem, zvolila jsem špatné herce, nebo špatné šminky... nebo špatně režíruju.

Klubu chyběly stanovy, ale na klubové hymně jsme se tenkrát usnesly. Jako nejvhodnější song nám přišel Zálinský od Čechomoru:

Cožpak těm zálinskejm pěkně vyhrávají cožpak těm zálinskejm pěkně hrajou

Muziky jim hrajou a voni tancujou potom pěkný holky pomilujou

Nehaňte netupte zálinský mládence nehaňte netupte že jsou malí

Když voni jsou malí přec rádi tancují dávají hubičky na dvě strany.

Když hubičku dají teprve se ptají má milá rozmilá jakpak se máš

Já se mám moc hezky jako hrách u cesty kdo přijde utrhne zanechá tak...

Ještě jsme chtěly vhodně pozměnit rčení veni, vidi, vici, ale nikdo z nás neumí latinsky tak jsme nevěděly, jak říct "urval jsem":-).

Tak teď se to možná bude všechno hodit. Páč dobří holubi se vracejí.

Poté, co jsem řekla Honzovi goodbye, jsem se rozhodla opět obsadit předsednickou židli. A přibrala jsem coby místopředsedu němou tvář. Čoklovou To sice není žena v pravém slova smyslu, ale je to fenečka! Psi by ji sice chtěli, ale to zase nedopustím já. Takže se dá považovat za odloženou fenu.

To jsem zvědavá, jestli mě z té mojí sesle vůbec kdy někdo vyštípe.

5 komentářů:

  1. Klub odložených žen, když se takhle sejde na Stodolní, tak mladí barmani utíkají a my-přichomejtlí přísedící (jelikož jedna z těch odložených slaví svůj rozvod), jen nestačíme zírat. Urvaný vagón je proti téhle smršti dětská hračka:)) No, pořád lepší na téhle sesli, než cizozemec..si myslím. Ono to splývání kultur je leckdy nesplývatelné a to se tak nějak na začátku opomíjí... Neboj, neboj! Záplata na absenci orgasmu je parádní;)

    OdpovědětVymazat
  2. toto je kvalitni nazor;-))))) verim, ze na stodolni by to byl nalet! dycky se rikalo o chlapech, ze ktera neutece na strom, nema SANCI! dneska to plati i o zenskych, ze jo. mame rovnopravnost preci!! ;-D

    OdpovědětVymazat
  3. taxi to tak neber. mozna bylo co slavit a tak si zenske potrebovaly dohnat nejake resty:-) a asi ses jim libil:-) kdybys je potkal v divadle a ne v pani huse, ani bys je mozna nepoznal:-) jsme holt jini, nez pred pul stoletim. emancipace nam dala kridla a tak se chcem rovnat chlapum:-) ja bych zas mohla vypravet o zazitkach s chlapama:-D

    OdpovědětVymazat