středa 23. května 2007

NĚCO NOVÉHO NA OBZORU

Zkoumám potenciální rodící se vztah s Honzíkem.

Seznámila jsem se s ním před měsícem na zahradní párty, která se zvrhla spíš v pěknou pařbu, končící ráno druhého dne po vzoru Kocábova songu, jen místo cizí ženy v cizím pokoji se tam vyskytl chlap. Následkem čehož jsem prožívala v několika následujících dnech těžký duševní očistec...

Nicméně Honzík se mi ozýval, ozývá a už jsme se od inkriminované události několikrát sešli. Zjistila jsem, že je fajn, že je s ním sranda, což potřebuju, navíc je na tom s intelektem zhruba jako já, takže si rozumíme. Je vysoký, pohledný a má sílu! A je single! Akorát... je zase o něco mladší. Ale nevypadá tak, páč jsem Haně onehdá ukazovala jeho fotku se záludnou otázkou, kolik by mu tak asi mohlo být let... zajásala jsem! Prý vypadá jako zachovalý čtyřicátník! No to jsem mu nemohla ani říct, páč to pak vypadá o pěkných deset let starší jako já! Má docela náročnou práci a je zavilý tenista, což výrazně eliminuje čas, který bychom mohli v budoucnu spolu trávit. Zatím to neshledávám jako nevýhodu, páč i já mám své práce, povinností i zájmů docela dost, takže se mi to hodí do krámu. Ale už se trošku zadrápkoval... hodně často na něj myslím a taky se mi zasteskne.

Horší bude, jestli spolu může vyjít střelec se štírem... Většinou se dočítám, že jsou to dva kohouti na bojišti. Ale cosi nadějného jsem přece jen našla.

Střelec se štírem jsou pro sebe navzájem hodně přitažliví. To souhlasí, páč jinak bych netrpěla v počátku těma duševníma krámama :-).

Oba mají prudký temperament, který je spojuje i rozděluje. Ano? No to se máme na co těšit! Zatím nás jenom spojil.

Oba si přejí být navzájem nezávislí. Můžou spolu vycházet jedině tehdy, když budou jednat volně a svobodně. Jakmile bude chtít jeden druhého ovládat, vytratí se počáteční kouzlo i vzájemná sympatie a přestanou si rozumět. U mě za 100 bodů. U něj, pokud se mi podařilo trošku odhalit jeho osobnost, to bude podobné. Že by horoskopy nelhaly?? Navíc ta kartářka, u které jsem nedávno byla, mi takového chlapa představila ve svém výkladu.

Střelci nevadí, že se do něj Štír strefuje, je svůj a nezávislý. Přesně tak! Je mi to fuck, stejně si to nenechám líbit a oplácím mu úplně stejnou mincí. Nad našima rozhovorama pod lampou by asi mnozí kroutili hlavami.

Štír utíká, ale zakrátko se ke střelci vrací, protože ví, že patří k sobě. Oba musí chápat jeden druhého a nebýt sobečtí. Slovo nuda ti dva nikdy nepoznají. Co se mě týká, já nepoznám nudu ani bez štíra:-)

To by mohlo být zajímavé. Se štírama zkušenosti nemám, ale možná je načase, aby někdo prolomil moje osobní ledovce. A třeba se to podaří právě Honzíkovi.

Jen už žádný další PanTér! 

Žádné komentáře:

Okomentovat