čtvrtek 31. ledna 2008

ÚSPĚŠNÝ DEN

Úspěšný den. Až na pár malicherností;-).

V kolbence chytli při pokusu o trestný čin snědého muže. Promenádoval se po baráku, vzal uklízečce z vozíku klíče od jednoho kanclu a šel se tam mrknout, jestli by se tam pro něj něco nenašlo.Přistihla ho kolegyně, co tam má svůj pracovní stůl. Jenže je měkkota, tak místo toho, aby ho tam zamkla a šla volat kompetentní orgány, vzala snědouše za ruku a nevim, kam s ním jako chtěla jít, nicméně došli jen na konec chodby, tam se jí vysmekl a vzal dráhu. Zamáčkla slzu a vrátila se do kanclu. Bližším ohledáním zjistila, že jí nestih vzít nic a to měla prý v tašce dva litry. Zato druhé kolegyni rozhrabal tašku a jeho úsilí bylo korunováno úspěchem, páč ukrad třicet korun. Víc v peněžence neměla. To je tak, když koža kožu líská;-).

Volali mi z firmy, která mi prodala ohlodanou ledničku. Získala jsem od nich výraznou slevu. Lednička mi tak vyšla hodně levně, čili nějaká dírka tamhle vedle ozdobné lišty mě už nemůže rozházet. Navíc, aby mi každý den bila do očí, musela bych o takových dvacet čísel povyrůst a to spíš opadá listí z dubu. Konečně si můžu koupit něco na sebe!:-)

Radost nad obchodním úspěchem jsem zapíjela svátečním lógrovým kafíčkem. Bez mlíka, páč asi mi mlíko už zas nedělá dobře. Kafe černé jak noc sama, lógru v něm bylo na dva cenťáky, což se ukázalo nevýhodou v momentě, kdy jsem se vrhla po otravně drnčícím telefonu a předtím si nevědomky do šuplíku přivřela šňůrku od kapuce mikiny. Tak se stalo, že ruka cestou k telefonu po zdolání pružné provazové překážky nabrala jiný směr a to neomylně ten k hrnku s kafem. Byla to docela pecka, hrnek ustřelil směrem ke kopírce, co mi stojí po pravici a cestou vzal s sebou na vyhlídkový let i služební mobil. Tomu se naštěstí nic nestalo, ale kafe je zmar!

Lógr a černá voda všude... na stole, pod stolem, na mě, na židli, v klávesnici... do rána ten lógr v klávesnici vyschnul. Nějak mi vynechávaly některé písmenka... zašťárala jsem mezi klávesy kancelářskou sponkou, trošku jsem s ní zatřepala... a vida!

Až bude nejhůř, mám dávku recyklovaného lógru do foroty.;-)

2 komentáře:

  1. Kafíčko já zásadně taky bez mlíka... vždycky když už si myslím, že moje problémy z mlíka nejsou, dám si ho trochu do kafe... a zase začnu na OO trávit víc času než je běžné... haha...

    OdpovědětVymazat