pátek 30. března 2007

NAJDEM SI MÍSTO, KDE SE DOBŘE KOUŘÍ

cigarety. Než nám zatrhnou kouření v putykách. Ať si to ještě pořádně užijem. Týden byl náročný a tak se dneska odměním výletem do víru velkoměsta. Janu s sebou.

 

Dneska byla za mnou stavená v práci, změnila účes, teda spíš barvu. Už nemá vlasy rudých odlesků jako já, ale nechala si udělat zlatý melír a dala si nějakou hnědou... má to hezké, sekne jí to, akorát to působí na můj vkus trošku usedle, což na ní podle mě není to pravé. A navíc už teda nevypadáme jak sestry téměř vlastní... no tak, zase se nás na to nebudou tak často ptát:-).

 

Když už já tyhle změny neprodělávám, hodlala jsem okolí vytřít zrak svým úborem. Tříčtvrteční kalhoty guess, vysoké kozačky, k tomu hezký topík, vlasy nakadeřené, oči svůdně namalované…. Zůstalo jen u těch očí. Ke kalhotám nemám boty, páč jedny kozačky se k nim nehodí barvou a druhé jsou nižší, takže mezi kozačkami a kalhotami cca 5 cenťáků gap... to je na kabát z ostudy. To by si nevzal ani příznivec Havla. Tak mi zbyly zas jen odrbané džíny s teniskami. No co, aspoň se mi bude dobře vracet domů… Vlasy kouzlos mňamózos, jaksi jsem to napasovala do gumky a nic víc s tím neudělám.

 

Z příprav mě vyrušila Silva na skajpu. To je ale liška mazaná. Pořád nemohla sehnat se svým bakalářským titulem práci a najednou lup! Má ji. Ale jakou! Dělá dealerku potrubí, trubek a hadic! Silva! Módní ikona mého ročníku na fakultě! To byl samý Dior, Maxmara a Dolce Gabanna, blond vlasy, podpatečky, kabelečky... a najednou trubky, trouby, potrubí! Tak s tím fakt nikdy nepočítala... Život je bonboniéra, Silvi! A tohle je fakt překvapivý bonbónek:-).

 

No nic, vyrážame, slečny, máme den slnečný!

2 komentáře: