pátek 21. března 2008

JÁNOŠÍK Z PAVLAČÁKU

Ze zásady si žádné časopisy ani denní tisk nepředplácím. Kdeco se dá přečíst na netu a taky mi párkrát schránku nějaký chmaták vybral. Proto si myslím, že u mě proběhlo krátké zatmění mozku, když jsem si z nemocničního lůžka coby kriplík objednala roční přeplatné jistého ženského časopisu. Za rychlé objednání dávali čísla zadáčo plus dárek! Bělicí gel na zuby v tisícové hodnotě. Skvělé!

Čekala jsem každý den od svého návratu ze špitálu, kdy se ve schránce objeví kýžené první číslo a hlavně ten zázrak, co mi měl vybělit zuby a vyleštit je do vysokého lesku! Když se 14 dnů (a oni slibovali HNED) neobjevilo krom účtů a naklepaného cigaretového popela ve schránce nic, vybodla jsem se na čekání a zapomněla na to. A jak už to tak bývá, včera jsem obdržela první číslo objednaného časopisu. Jenže! Čekala jsem dary a vzorky zdarma, místo toho mi přišel odrbanec s přehýbanýma listama, bez dárku a po vzorkách zůstaly na stránkách jen kapky uschlého gumového lepidla. Jak se zdá, početl si celý pavlačák. Ovšem dobří lidé eště žijou, páč mi nechali aspoň tu duševní potravu. Poté, co rozdal chudým všechno, co mělo nějakou cenu, přilepil Jánošík na tu odrbanou obálku bílou samolepku a na ni umně fixkou vyvedl moje jméno a číslo baráku.

Eště by mě zajímalo, z koho se vyklube ten Jánošík. Bude to ten, co bude mít zářivý úsměv hollywoodských hvězd. Páč co si všímám, aktuálně mají všichni nájemníci zuby jak hvězdičky.

Žluté a daleko od sebe;-).

2 komentáře:

  1. achjo,ty máš ve všem smůlu...ale pokud máš takovou malou schranku jako my,do ktery se ten časák musí ohnout a stejne vyčuhuje,tak to šlo čekat..

    OdpovědětVymazat
  2. hahahhahaaaaaaaaaahhaaaa kolik cisel doufas jeste obdrzet? O darky bych si napsala redakci, treba ti poslou nasup! ))

    OdpovědětVymazat