úterý 25. září 2007

HLEDAČ ZDRAVÍ

Než nám nastane nový rok a s ním přijdou platby u lékařů, rozhodla jsem se propátrat temné hlubiny svého těla i duše a uvést se do maximálně příznivého zdravotního stavu.

Dneska jsem se dokopala navštívit oční doktorku, páč mám pocit, že v poslední době už moje oči nejsou, co bývaly. Před asi deseti rokama jsem absolvovala laserovou operaci obou očí, což sice byl zážitek, který bych jen nerada znovu absolvovala, ale zase mi tím odpadla hromada dioptrií. Pár roků byl klid a teď se mi to nějak začalo vracet:-(. Jsem si myslela, že ta mlha, co je občas nikoliv za mnou, ale přede mnou, je z unavených očí, ale vyskytla se mrška nezdolná jedna dioptrie:-(.

Tak to doktorka zodpovědně koumala a ještě mi něčím rozkapala oči, což způsobilo, že když jsem vylezla na světlo denní ozářené slunečníma paprskama, myslela jsem, že budu mít do hlavy vypálenou díru. Tápala jsem kolem krámů na hlavní štrase jak slepec bez hole a kolegyně z práce mi laškovně prozradila, že jí připomínám nějakého mimozemšťana z nevím, jakého filmu, páč skopolaminem se zcela ztratila zelená duhovka a místo ní jsem měla do hlavy hned dvě černé díry:-).

A s tím nadělením jsem absolvovala cestu ještě za jedním poznáním:

Jedna známá, trpící rakovinou, mi onehdá vyprávěla o doktorce, sídlící v nedalekém městě, která diagnostikuje a léčí lidi pomocí nějakého přístroje a má prý v této praxi nebývalé úspěchy a lidi se k ní jenom hrnou. Pravda, není to zadáčo:-(. Tak páč mám nějaké vleklé problémy (prý od nervů, jak tvrdí moje obvoďačka), rozhodla jsem se proinvestovat pár šestek a dát se všanc této paní doktorce.

Musím říct, že první dojem nebyl nikterak valný. Připomínala mi těch pár šarlatánů, které jsem už ve svém životě obešla, ale pak začala bez toho, aniž by o mě cosi věděla, testovat a já se divila, jak přesně ví, co mě trápí. A pak  začala hledat příčiny a pár jich našla, byly, mršky různě skryté po těle a prý tam tropily neplechu. Následovalo první léčení po diagnostice neduhů. Nutno přiznat, že jsem necítila vůbec nic, probíhalo to v leže na fotelce a mě se tam podařilo třikrát během půlhodiny lehce zabrat:-).

Nakonec byla paní doktorka docela milá. Vyfasovala jsem návdavkem nějaké kapky a enzymy, kterých prý mám nedostatek, zacálovala jsem nějaké ty šestky a teďka budu čekat na rezult:-).  

Zatím se mi chce maximálně tak spát:-).  

5 komentářů:

  1. Na nervy ale pomůže jedině lexaurin, lexulko! :-))))))
    Ale o tom, že na podobných alternativních postupech něco je, jsem také přesvědčen. I mě byla virgulí správně diagnostikována zdravotní indispozice, kterou dotyčná nemohla ani předvídat... Ona to ale 6 let studovala v Číně...

    ať tě vše přebolí, lex

    OdpovědětVymazat
  2. lexaurin je az na poslednim miste!:-) a tahle pani ma taky neco spolecneho s cinskou medicinou. ale jestli tam studovala, to fakt nevim...

    OdpovědětVymazat
  3. dvě černé díry v hlavě, to je až moc:)) Pobavilas, fakt:)) A ať to zabere...

    OdpovědětVymazat
  4. diky! hlavne, ze uz nemam ty diry do hlavy:-) a jinak je mi fajn, takze?

    OdpovědětVymazat
  5. černé díry do hlavy mě taky dostaly :))

    OdpovědětVymazat