úterý 18. září 2007

CO ZBYLO Z VÝHOD PŘEDNÁŠKOVÉ ČINNOSTI

Přátelé, dlouho jsme se z hezkého počasí netěšili.

Venku nejen že je vichřice, ono tady navíc regulérně prší. A to jsme, prosím, měli jít dneska s Hanýskem na další botanický výlet s winepiknikem. Takhle? Šlus.

Perličky z výdělečné činnosti: 

Včera jsem měla dvě přednášky a mimořádně se mi povedly. Hrdá na sebe a plna entuziasmu jsem dneska vystoupila na další přednášce. Leč, bohužel, musím přiznat, že můj dnešní výkon mě příliš neuspokojil. Ono se při téhle činnosti prý zdaleka ne vždy daří... A dávám zapravdu Hanysovi, který mi onehdá říkal, ať se příliš neraduju, když se bude dařit. Páč oni mi to nedarujou. Ti, kteří by měli být rádi, že pro ně ztrácím hlas a ničím si hlasivky a snažím se jim předat moje vědomosti. A dneska mi to dali poznat:-(.

Nevděk světem vládne.

Takže páč nadšení po dnešku jaksi ustoupilo, jedinou výhodou mé přednáškové činnosti i nadále zůstává strohý peníz. Náklady obětované příležitosti jsou nesporně vyšší a já hned v zárodku začínám uvažovat o eliminaci těchto mých aktivit. Kodet dal bolševikovi rok, maximálně dva. Já tak štědrá nebudu. Já jim dám jenom měsíc:-).

A pak se uvidí.

7 komentářů:

  1. Jo, náklady obětované příležitosti...myslím,že do téhle škatulky už jsem nasypal tolik peněz, že vydolovat desetinu zpátky a brunejský sultán by zezelanal závistí a propustil svého správce kasy...

    OdpovědětVymazat
  2. ...no ale já to takhle doslova NEŘÍKAL!!! Tak mi tu nenasazuj psí hlavu!!!
    Ne, že bych si to takhle nemyslel... ale určitě bych ti to takhle NIKDY neřekl!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. ehm.. nic zazivneho, pravda. o ekonomice:-(

    OdpovědětVymazat
  4. nekde na skole? nebude z tebe nakonec pani profesorka? :) prednasky staci kdyz jsou poucne, nemusi byt zabavne...tak at mas pozorne posluchace!

    OdpovědětVymazat
  5. no jo, ve skole! ale pani profesorka ze me nikdy nebude!!! nikdy!!! to je jen takovy solich:-D
    Posluchaci jsou v aktualnim veku, kdy je zajimaji zcela jine veci, nez je ekonomie (vzpominam, jak podobne jsem na tom byla ja:-). takze de to, ale dre to:-D

    OdpovědětVymazat