úterý 21. srpna 2007

TOTÁLNÍ NEZÁJEM

Tak jsem to zase dopracovala:-(.

Otec nemá zájem o syna a syn nemá zájem o otce. Takže Dejv strávil tyto prázdniny u svého otce všehovšudy týden, kdy jsem byla v Chorvatsku (ze čtyř týdnů, které jsou soudem stanoveny). Ex ho vzal rybařit, což Dejv nesnáší, tak mi do Chorvarska vypisoval zoufalé sms a celý týden proflákal kolem maringotky u rybníka, kde nadělal víc škody, než užitku, jakože třeba probodl šipkou nikterak levný nafukovací člun.

Tuto neděli s velkou pompou odjel Dejv k tatíčkovi. Sladká samoto! Práskla jsem sebou na postel a malovala si  posledních slibných čtrnáct dnů prázdnin, kdy se nebudu muset rozčilovat s tím jeho věčným bincem v pokoji, vařením obědů, nekončícíma požadavkama na zakoupení různých, pro mě nepochopitelných, pro něj však životně důležitých věcí a hlavně jeho okem sokolím, co pátrá po mě v okolí.

Místo sladké samoty krutá realita. Dneska jsem se dozvěděla, že ex obratem vyexpedoval Dejva k extchýni, kde se má dělat společnost svému pětiletému nevlastnímu bratříčkovi. To ho samozřejmě nebere a že teda ve čtvrtek už donde domů. Krví se mi podlily oči. Nejdřív jsem seřvala po telefonu ex, že nemá zájem o syna a když už se v něm po půl hodině hnulo svědomí a uvolil se tedy do víkendu se synáčkem pobýt, následný telefon s Dejvem mě dorazil úplně. Prý že on k tátovi nepůjde. Že ho viděl včera a to mu stačí... a prý co za něj cosi domlouvám. Že on si bude rozhodovat sám!

No kuš!

Včera jsem byla smutná, dneska jsem ale pořádně vytočená. Na dítka v pubertě by člověk neměl být sám. Někdy fakt nevím, co si s ním mám počít. Jestli mu vytnout pár facek, nebo nad tím mávnout rukou.. a ten, co v tom jede se mnou, to má totálně na háku...

16 komentářů:

  1. Ahoj, taky tohle stále řeším, jsem sama na syna v pubertě a ani se mi to nechce rozvádět, ale myslím, že bychom si dobře notovaly. drž se. zuzi

    OdpovědětVymazat
  2. diky za support:-) jsou horsi veci a tohle se zvladne. akorat, ze to cloveka mrzi.. mej se

    OdpovědětVymazat
  3. Víš co, soudružko, já osobně se dejvovi ani moc nedivím.
    Pokud má ex svoji vlastní rodinu a nestará se o Dejva, tak na to jednou dojede sám!
    Jen ty si uhlídej srdce a myšlenky před hořkostí, která by otrávila i tebe!
    Hezký den! .o)

    OdpovědětVymazat
  4. uhlidam!

    BTW: ta tvoje soudruzka me vzdycky rozesmeje! jestli ja jsem soudruzka, tak ty jsi kralovna ze saby!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. mě nic rozumného, snad jen to, že na to jednou oba přijdou. Dejv až začne žít sám a najde si práci a pozná co je to za makačku doma a kór, když se o někoho musí starat. Není to žádný med... Bude líp:)

    OdpovědětVymazat
  6. to musí bejt děs.
    Chudák David.

    OdpovědětVymazat
  7. jasne, na kazdeho jednou donde:-).a kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlip! tak snad bych to mohla byt ja.. co? :-))

    OdpovědětVymazat
  8. ty mas asi lepsi.Nebo ze bys byl (a) nejak hodne povedeny potomek? tak to ti preju. a tvym rodicum predevsim.:-) a dejva nelituj. ma se fajn:-)

    OdpovědětVymazat
  9. 2Kamio: ...jen se obavam, aby nakonec na ten smích ještě zbyl čas a síly. Obávám se, že si to lidi uvědomí, až když je pozdě...

    2M: ...hej Dejve, nejsi to náhodou ty? .o)

    OdpovědětVymazat
  10. o tom smichu jsem to psala ja...

    OdpovědětVymazat
  11. ...omlouvám se a sypu se popelem, jaxem se v tom \"zmatku\" nechal zmást...

    OdpovědětVymazat
  12. popeli se slepicky:-) v klidku - wonicgou:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Uprimne, ale fakt uprimne te lituju... dejv ztratil doklady jen dvakrat, to podruhe si ovsem pamatuje, pac me chytl festovni amok;-( to s ucenim me zatim nepostihlo, ale zase uklidnim ja tebe, ma kamaradka Jana, o ktere se tu casto zminuji, ma takove exoty hned dva. stridave se z nich topi v depkach, pak zehli jejich nekonecne prusery (coz ji vymlouvam, pac oni jsou starsi 18 let, ale jeden chodi jeste na ucnak), pak je euforicka a miluje sve deti... no asi jako skoro vsechny matky... to je udel!!;-)

    tak se drz, Zuzi!
    packo

    OdpovědětVymazat
  14. dva exoty bych měla, kdybych byla ještě vdaná za toho ex... to je den! ještě nám vybouchla doma elektrika. A ne jen tak lehce, je tam na to odborník. To jsou dny... snad jsem si to už vybrala dopředu ...

    OdpovědětVymazat
  15. Lexulko lituji te! Ale mozna ze Zuzi ma vetsi peklo. Asi zalezi jak kdo to bere.

    OdpovědětVymazat
  16. nelituj me! taky nebudu znat slitovani, az mlady chytne rozum hihi. a vis co, hlavne, ze je mir! ;-)

    OdpovědětVymazat