úterý 19. února 2008

TANEČNÍCI JSOU NEDOSTATKOVÉ ZBOŽÍ

Plesová sezóna je v plném proudu. S Janou jsme zakoupily lístky na další ples, který se koná za čtrnáct dní. To bude jiné kafe, než valaši. Tam budou rozbuškáři.

Je tu však jedna nemilá věc. Protože Jana se záhy po novém roce rozešla s Jerrym, páč ji nemiloval, teď za trest nemá s kým jít. S chlapama se sice Janě roztrhl pytel, ale bohužel nikoliv s těma plesovýma. Včera večer přišla na bojovou poradu. Shrnutí z aktivu: Chlapů je jednoznačně málo. Jeden netančí, druhý je to nudař, třetí trapák, se kterým někam jít znamená z ostudy kabát;-). Z té bídné kandidátky jsme nakonec jednoho adepta vypíchli. Je to kotlíkář Roman, co nám hrává na grilovačkách na kytaru a jeho si je jaksi těžké představit v šorně jak válí tango;-). Nicméně, Roman se už těší a shání štrykovanou šlajfku, prý aby měl něco originelního;-). Janě trošku sklapla čelist...na reprezentačním plese ze sebe dělat před celým městem kašpara se jí teda fakt nechce.

Možná kotlíkáře z kandidátky ještě někdo vyštípe;-) Objevil se totiž nový uchazeč. Už párkrát jsme hodili s Jančou téma, že Radim má nějakého kolegu, svobodného, věkem příznivého, vzdělaného, nesmělého - prostě samá pozitiva. Skoro... nebýt toho, že vypadá fakt divně. A taky se ňák divně chová. Zikmunda si pamatuju z gymplu. A potkala jsem ho teď na plese. Byl tam sám a byl nalitý jak sud. Jeho údajná nesmělost získala povážlivé trhliny, když u každého vypísknutí, které se od baru ozvalo, byl přítomen on, červený jak koňský buřt a jeho ruka, kterou kdejakou ženskou plácal po zadku. Divím se, že mu ji některá nevlepila;-).

Takže Zikmund by s náma teoreticky mohl jít na ples. Dneska ho má Radim vyfotit na mobil a poslat MMS Janě. Ta prozkoumá, jestli ho náhodou nezná a jestli ne, půjdem spolu s ním na pivo a tam se rozsekne, jestli by to byl vhodný kandidát.

Tak nějak si přeju, aby Radimovi praskla čočka;-).

Žádné komentáře:

Okomentovat