neděle 10. února 2008

PROLÍNÁNÍ KULTUR

Jana je od nátury dobrodruh.

Odpověděla na inzerát, ve kterém chlap, chtivý turistického pobytu u Fidela na dvorku, hledá nějakou chrabrou spolucestující. Včera s ním měla scuka a večír jsem s ní měla dlouhý rozhovor po telefonu. Prýštilo z ní nadšení! Ten chlap je zjevení. Vypadá jak svěženka v kristových letech, má sexepíl, jiskrný zrak a bělostný chrup... jenže nepřišel sám! Měl s sebou outěžek! Prý přítelkyni.

"Divím se, že má přítelkyni," durdila se, "proč jako nejede s ní? A na co si ji bere na schůzku s ženskou, se kterou chce na měsíc do světa?", kroutila hlavou.

"Hm, čéče, je to divné," hluboce jsem se zamyslela, "ale třeba si ti dva tak věří, ženská je líná kamsi jezdit, nebo ji nepustí z kolbenky".

"Nebo jsou to sourozenci!," doufala Jana, "nebo kámoši a byl to takový zastírací manévr," koumala, páč chlap se jí evidentně líbil.

"Jo a taky to může být gay!", zpražila jsem ji, "nebo manželé Stodolovi! Vyhlídli si tě, líbila ses jim a jdeš jim na ruku, tak teď to máš spočítané!".

To ji trošku sneslo z výšin, tak prý porozmýšlí a uvidí. Když to neklapne, na kandidátce je ještě další želízko v ohni. A dneska je smluveno dostaveníčko, při kterém bude plamen možná rozdmýchán;-). Tak uvidíme, s čím se Jana vytasí dneska.

Když už jsme u té globalizace: pomalu se nám uzavírá peruánský příběh. Blíží se den, kdy Sarah přiveze svého vyvoleného z města Inků k nám, do Evropy, bude se konat velkolepá svatba a možná dojde i k zplození potomka dvojí krve:-) . Sarah si to tak nějak naplánovala. Nevím, co na to ten její srdcař, ale vzhledem k tomu, že tu nikoho nebude znát, supportu od kámošů a famílije se pravděpodobně nedočká, navíc se asi s nikým peruánsky nedomluví a v neposlední řadě by to mohl být její syn... tak má po ptákách a bude muset poslouchat!:-D

A kdo chce kam, pomozme mu tam! Přeju všem lásku a ať Vám všechno vychází!:-)

2 komentáře:

  1. Tak na to se nedá říct nic jiného, než že s tím Peruáncem to nedopadne dobře a na poslední větu: Nápodobně! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. no my vsichni napjate cekame na konec peruanskeho pribehu. vidime to vsichni tak stejne s vyjimkou hlavni akterky;-).
    a jinak - ti dva traveleri byli fakt asik nejakym klonem stodolovych, pac jana mi rikala, ze se ji chlap prvni ptal: myslel jsem ,ze prijedes autem? a ona zatim prijela vlakem a na hlave mela siltovku, aby vypadala free.. tak tohle jim asik neslo do kramu;-)chi

    OdpovědětVymazat