neděle 3. února 2008

SMUTNÝ PŘÍBĚH

Byla jsem na nedělní návštěvě v jedné rodině.

Hlavou rodiny je stará paní, avšak výborně vypadající, na které se léta nepodepsaly příliš špatným zdravotním stavem, navzdory dvacítce cigaret, co denně sfoukne. Vypadá o dvacet let mladší, než skutečně je. Je to osobnost. A nejlepší je, že když začne vzpomínat na svoje zážitky. 

Ten smutný příběh se prý skutečně udál za dob hluboké totality, kdy drogy nebyly jen tak lehce přístupné. Přesto se k nim někteří vyvolení dostali. Jako třeba tenhle mladík, jehož otec byl špičkový lékař. Neměl to dělat. Neměl synovi v jeho sračkách pomáhat. Takhle jednou, když si něco šlehnul a byl totálně mimo, stál nad záchodovou mísou a konal potřebu. A najednou pocítil neovladatelnou touhu si ušmiknout koule. Tak si je ušmikl;-). A spláchl. Nevím, zda mu tam přišili třeba pytlík s bonbónama, debilovi. Vím jen, že když se doktora ptal, zda bude moci ještě někdy milovat, ten mu s bohorovným klidem sdělil:

"Ano. Sovětský svaz. Na věčné časy." 

9 komentářů:

  1. hele Lexí,já sem ted zrovna lynčovanej že píšu sproste a perverzne...bacha na ty koule....zkus napsat třeba mužský párový orgán nebo var-\"vyvíte\" ....

    brrr,ale to zamrazí..já nedávno byl opilej na balkone a taky sem si říkal,co by se stalo ,kdyby

    OdpovědětVymazat
  2. ja sproste nepisu,ne casto:-)ani sproste nemluvim:-) ale tady se proste nedalo nic jineho napsat;-)

    OdpovědětVymazat
  3. čtu tě již nějaký ten pátek a opravdu nechápu, kam na ty vtipné zážitky chodíš.. :))
    moc mě to tu baví, díky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. misha: kam by na ně chodila... prostě je žije :))

    lex: máš pravdu, koule jsou prostě koule a kdybys to nazvala jinak, nevyznělo by to tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zivot je jako bonboniera, to vedela uz Forrestova matka:-) a ze nikdy nevis, co ochutnas, je uplne zrejme... a me to nebavi smat se nad tim, co okostuju, samotnou;-))). A Jesterka to vi!:-)Zdravim, Jesterko!!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je podruhý, lexulko, co čtu takovou ukrutnost , o ušmiknutých koulích jsem četla před pár dny u loupáka, ne že by tím postiženým byl loupák, jen opisoval nějakou malou prasečinku.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou věty, kde se nehodí a ani nedoporučuje nahrazovat přisprostlý výraz. To proto, že pak by věta ztratila pointu neboli říz, který je tam nutný. To přece je jasné;-) A jsou taky lidi, kteří si šmikají koule. Dotáh to na Generálního tajemníka ÚV?? S takovou výbavou by měl reálnou šanci!

    OdpovědětVymazat
  8. to je jedině dobře, protože to umíš opravdu báječně podat.. ;))

    OdpovědětVymazat