pondělí 15. září 2008

TAK NÁM ZAČAL PODZIM

A je to tady. Venku začlo pršet a je tam fest kosa. Oblíkla jsem si dneska mazaně zimní bundu, na krk šátek a návdavkem rukavice. Po víkendu totiž malinko kýchám:-). Jo jo, podzim je tady ať chcem nebo ne. Mladý chemik zítra odjíždí na čtyři dny na branný kurz do horské vísky a budou bydlet v kempu v chatkách:-(. Spacák nechce, prý kdo se s tím bude tahat. Tomu ovšem říkám dobrý argument, především, když žádné přesuny krom nástupu a výstupu do autobusu neplánujou, a hlavně: hlásí na noc kolem nuly... budu ho muset dneska vyhnat k babouškovi pro spacák.

Dneska je významný den, páč začínám učit. Donesla se ke mně tajná zpráva, že loňští studenti byli proti těm letošním prý slabý odvárek... že bych z toho byla zrovna nějak odvařená já, se říct nedá...

Bez chleba nelze žít

A bez vody nelze pít!

Takže víceméně ze zištných důvodů jsem se na to opět dala. Ovšem taky není od věci si rok od roku osvěžit, jaký je rozdíl mezi hrubým národním a domácím produktem;-).

Vzala jsem si prášek a nejradši bych šla spát... zapálit si oheň v krbu, zabalit se do kožešiny a úplně zresetovat hlavu. .. jo, to bych potřebovala.

2 komentáře:

  1. Ahoj Lexulko, je to teda mimo mísu, ale vracím se k tématu reklamace. Mně tu mojí vypranou skládanou šálku co se z ní stal hadr uznali. Dnes jsem vyfasovala 450,-... a to mě ten filuta zrazoval, že mi to neuznají!

    OdpovědětVymazat
  2. no to mam radost, zes byla uspesna! ja jsem takove stesti nemela. aspon ze vyjimka potvrzuje pravidlo:-)

    OdpovědětVymazat