pondělí 28. dubna 2008

ZAHRADNÍ PÁRTY S KAČERAMA

Tak se zase po roce konal slet čarodějnic. Ubývá nás.

Přišlo nás všehovšudy pět čaramúr plus montér Pipeta, co Janě dává do kupy chajdu a především ji tajně miluje, taky  Eda od Sarah, fishman Radim a pár dalších vcelku neznámých lidí. Co je podstatné, žádný zpěvák a hlavně žádný kytarista. Eda si sice nástroj donesl, ale jenom proto, aby mu ho Jana naladila. Styděl se prý před náma hrát, takže jsme se na španělské a peruánské žhavé rytmy těšily zbytečně.

Noci jsou ještě výrazně chladné, ke slovu tedy přišly Janiny svetry, co vyřadila ze šatníku a pozorovatel ostrovid mohl spatřit u ohýnku partičku v barvách olympijských kruhů;-). Po zběsilé likvidaci tekutých zásob včetně rumu do čaje, který prozíravě dodal Pipeta, jsme zpívali i bez kytary a zprvu zlehounka, páč za hranicí dříví se uhnízdil kačer a svým tělem zahříval pět vyvedených vajíček. Během večera ho přilétla vystřídat ženuška, ale ta pak taky odletěla, když jsme se už na kačeří rodinku neohlíželi a rovnou nasadili úderné písně a Poupata včetně pohybových kreací;-).

Noční cesta zpátky byla horor. Ještě že nevedla po hlavní komunikaci;). Tmou jak v pytli se řítil jeden osvětlený cyklista....a za ním s výkřikama temný had z bicyklů a jejich jezdců. Bílý vůdce Radim musel průběžně zpomalovat, čekat na odpadlý ocas a neustále mluvit, abysme neztratili směr.

Včera jsem se byla ještě s Janou rozloučit, zítra odlítá na měsíc na Kubu. Uklidily jsme na chatě bordýlek po noční grilovačce. Před rokem nám při úklidu zapadl za chatou pizzař. Letos se pizza nekonala. Přišel jen Pipeta se skelnýma očima a dobrovolně zapadl do studny;-). Vyfasoval totiž od Jany á čtverku úkolů, které má splnit do jejího návratu.

Tak máme místo Pipety starého Brůnu. Ovšem bez sekery;-).

3 komentáře:

  1. Už jsem se lekl, že jak odlítl kačer i ženuška, hodili jste ty vajca do ohně a měli jste fešnou večeři;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké, hlavně aby kolem toho nebyly dodatečně nějaké oplétačky :) Dneska má ochranu každej sysel a tetřev a pavouk a člověk aby se bál si v přírodě od srdce zazpívat a zacvičit pár spartakiádních sestav ...

    OdpovědětVymazat
  3. to mi připadá nějaké předčasné, necítily jste se osaměle? ostatní startují až zítra...

    OdpovědětVymazat