úterý 17. července 2007

PO DOVOLENÉ JAK PO ŽABĚ:-(

Doma už jsem se aklimatizovala. Pračka si zamakala, páč už jede asi pátou dávku. Bylo nezbytné zakoupit Vanish na skvrny, ale jak jsem zkoumavým okem pozorovala prádlo po pracím procesu, některé fleky odmítají opustit své vyhrazené místo. Takže luxusní kousky, zakoupené pro účely ještě luxusnější dovolené, můžu nosit tak na večerní grilovačku za teplých letních večerů.-(.   

Nevím, jestli jsem udělala dobře s tím opalováním. Všechno mě žere, nejvíc záda, i když je nemám spálené a možná je to alergie na slunko. Nemá mi kdo namazat záda, tak se drbu tím nejdelším kartáčem na vlasy, co jsem tu našla. Nebo taky pravítkem. Jo, mimochodem, říkají mi sklípkan. Dobré kamarádky:-). Že sedím nejradši ve stínu. A toho jsem se, jaxe zdá, měla držet... Leč pozdě pana Bycha honit:-(.

Za ranního kuropění, dokud slunko bylo za horama, vyrazila jsem se zahaleným tělem a kloboučkem na stranu do kolbenky hodit oko, jak to tam vypadá. A to jsem si klidně mohla lítačku ušetřit. Jako každý i tento návrat po dovolené na pracoviště bude krutý. Jen jsem otevřela dveře a ze stolu na mě šibalsky mrkla kupa papírů, naopak naproti od stolu na mě ani nekoukla nasraná kolegyně, páč ta se už vidí támhle někde na českém rybníku a nemá zájem o nijaké pracovní aktivity. A já zítra nastupuju místo ní...

Takže teď jdu zatáhnout žaluzie, hupsnu na svou novou pohovku a budu si užívat poslední chvilky dovolené:-). Páč od zítřka už jen: Hello Dolly, hello boy, v továrně tě čeká stroj! :-(.

3 komentáře:

  1. kdybys napsala na diskusi libimseti že ti nemá kdo namazat záda tak se ti ozve sto slizounů,z toho tak dva použitelní..ale pořád slizouni...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobra rada nad zlato:-) Nejakou lepci pro me nemas?

    OdpovědětVymazat
  3. Vanish, skvrn a špíny se zbavíš, je fajn :) jen nesmí být špína zažraná...

    OdpovědětVymazat