čtvrtek 27. listopadu 2008

VERY IMPORTANT PERSON

Dneska jsem se zvesela a krokem téměř tanečním vracela od své praktické lékařky, kde jsem si byla ukončit svou čtyřdenní pracovní neschopnost. Pravda, krapet mě bolí žaludek, asi z těch antibiotik a mám krapet stařecký třes, to z prášků na roztahování průdušek, ale s tím se dá do kolbenky chodit;-). 

Skákla jsem si cestou do Lidlu pro nějaký ten vitamín, páč mám evidentně oslabenou imunitu a uvalila jsem tam pět stovek;-). Mouku v akci, cukr v akci, brokolici na železo, vyuzený zostuzený do naha vysvlečený makrelový filet a pár dalších hodně těžkých věcí, které jsem si naskládala do ibrišní vetché igelitky. A jak si tak kráčím z obchodu, igelitku obouruč přimáčknutou na hrudi, zvoní mi v kapse telefon; jednou rukou šmátrám v kapse, vetchá taška, kterou už nemá co držet, se na jednom místě prorve a gravitace všechno vycucne tou dírou na chodník. Tak jsem to sbírala z bahýnka a poslouchala přitom ředitele ze školy, který vyjádřil přání, abych šla na pompézní ples školy a zda by nešla i moje ségra jako VIP host, že všichni víajpí odřekli, tak že by to bylo dobré. Ségra dělá jednu takovou šajbu v sociálních službách. Muehehe;-) Tak to jsem se v duchu uchechtla a slíbila mu, že to zjistím. Jak znám šváru, toho by do šorny nedostal párem volů, natož na ples.

Kupodivu mi za chvíli šokovaná ségra volala zpátky, že švára by teda šel... Ředitel zajásal a v sobotu se jde na ples. Já jdu s Radimem a ségra se svým chotěm. To bude sláva veliká. Hlavně budem sedět u VIP stolu s ředitelem a jeho chotí. To se asi pobavíme;-). A to ségra netuší, že bude představena veškerenstvu při velkém zahájení plesu;-). To jí radši říkat nebudu, páč by se z toho eště mohla chtít zbaběle vykroutit. A to se nesmí stát. VIP hosté se totiž špatně shánějí a abych v rámci improvizace nemusela jako very important person nastoupit třeba já. To by byl ples nezapomenutelný;-). 

3 komentáře:

  1. No to věřím, to by se v kotlince ještě dlouho mluvilo o tom, co to bylo za fešandu, co ve tři ráno poučovala na stole ředitele, jak má tančit rumbu;-)

    OdpovědětVymazat
  2. No Kamio, s tou flintou pomalu;-) rumbu neovladam zato salsu bych mohla dat vsanc;-) ale na reditele tence nemam!

    OdpovědětVymazat
  3. Salsa napoletana, jo! To je super omáčka do špaget! To jako že bys je tam všecky oflákla omáčkou? No tý voso, to bude velké;-)

    OdpovědětVymazat