neděle 26. října 2008

VE VSETÍNĚ SE KLUBE NOVÝ DŮM HRŮZY

Poté, co Čunek s velkou pompou někdy před dvěma lety nechal zbourat přízračný pavlačák v centru města a jeho obyvatele šoupl do kontejnerových bytů na Poschlou případně je přímo vyexpedoval z města, chvíli se zdálo, že v městě zavládlo čisté ovzduší.

A teď je po idyle.

Občas tady zmiňuju, jak to vypadá při vstupu do našeho baráku. Tu ladně pohozené hovno, tu poblité schody, tu kus svačiny, tu kus vydloubnuté zdi. Něco jako hydrant, kde se skrývá hadice k uhašení případného požáru, tu nehledejte. Tedy tu hadici. Správce domu dělá v rámci bezpečnosti pravidelné revize, při kterých hadice doplní. Do pár dnů je hadice ta tam.

Nedávno zmizlo hliníkové madlo z vchodových dveří a pak už bylo radši nahrazeno dřevěným...

Někdo vylomil zámek. Domovní zvonky jsou zcela zbytečné, neb do vchodu se dostane, kdokoliv si zamane.

Včera někdo zkurvil brano. Dveře se už vůbec nezavírají, tak jsou  ve dne v noci dokořán.

Potřebujete někdo něco? Je zde k dispozici celkem 125 bytových jednotek... možná by u některé z nich stálo za to prubnou pevnost domovního zámku... když povolil ten dveřní, proč by nepovolil ten u bytu?

Máme tady totální dementy. Asi bych to nikdy nenapsala, ale jsem vážně hodně naštvaná. Máme tu své domovy a hajzli, co si ničeho neváží, všechno zplundrují. Nikdo z těch vylízaných palic si neuvědomuje, že to všechno zaplatíme zase my.

Je to tady čím dál tím horší...

A je to boj s větrnými mlýny...

2 komentáře:

  1. Zase mě napadlo \"přestěhovat se\", ale to už jsme myslím řešili... nepomohla by kamera?

    OdpovědětVymazat
  2. kameru by nekdo ucoroval taky:-).
    koupim, prodam, odstehuju se. se smesnym uverem byly v dnesni dobe financniho vzruchu neskutecne obstrukce... ale nakonec mi ho priklepli.
    hypoteku na byt za trzni cenu by mi dneska nikdo nedal. a ani bych si ji nevzala. takze moc prilezitosti k volbe mi nezbylo...

    hlavne, ze je mir, ne? ;-)

    OdpovědětVymazat