sobota 9. června 2007

ŠKATULATA, HEJBEJTE SE!

Včera přijel Hans, to jako Honzík. Honzík je takové infantilní a on je přece kus chlapa:-). Protože mi v úterý dovezou novou pohovku, tak bylo zapotřebí tu starou řádně dorasovat:-).

Tak dorasovaná už je. Ovšem aktuálně řeším velké dilema. A sice to, jak to v úterý zařídím.

Jak na potvoru konťas už odvezli. Mohla jsem tam tu starou betli hezky vetknout, pronést smuteční řeč včetně poděkování za léta služby a zamáčknout slzu v oku. Ale takhle nevím, kam ji vetknu. K popelnici se to dávat nesmí, sekeru, že bych to doma porubala, nevlastním, tak to jsem v pěkné kejdě. A co horšího - volali mi z dodavatelské firmy, že to doveze jen řidič a je sám, tak si mám zařídit nějak to stěhování! No fajn. A vůbec nikdo, kdo by mi s tím pomoh, mě nenapadá. PanTér má sice hodně volného času, ale je slaboučký, obávám se, že bych ho tímto požadavkem také mohla mít na svědomí. Hansovi jsem se, pravda, zapomněla zmínit, ale pořád lítá někde po služebkách, takže pochybuju, že by se mu zrovna šikl termín úterý, 10 - 11 hodin... ještě se ho zeptám.

Takže bilance: v úterý tu mám novou pohovku, nemám stěhováka a v pokoji mi bude trčet ještě stará betle. Situace je zapeklitá. Dnešní večer bych měla věnovat obcházení hospod a lákání levných pracovních sil na škatulata, hejbejte se. A pěkně zodpovědně. Aby to nakonec nedopadlo tak, že to budu stěhovat já s Dejvem.

3 komentáře:

  1. Co takhle vyvesit na vchodove dvere inzerat ze darujes pohovku za odnos. Ja verim ze by se nektery ze sousedu prihlasil kdyz tam bydli ti opaleni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ne ze bych nad tim neuvazovala. Jenze pustit si je do bytu?? Jista varianta to je... kdyz nikoho nesezenu...

    OdpovědětVymazat
  3. No to je jasné že pustit si je do bytu je tak trochu o hubu :) Naštěstí, jak jsem zjistil z předcházejícího příspěvku si to zdárně vyřešila. Jinak, tvé nálezy pod postelí mi připoměly mé nedávné postelové přesuny. Až na ty malůvky jsem tam našel všechno :)

    OdpovědětVymazat