neděle 20. července 2008

PLONKOVÝ TÝDEN

Další týden je skoro v kopru. 

Přemýšlím, že co mi přinesl...

  • Absolutní nechuť k práci.
  • Úterní výlet na samotu u lesa, spojený s hojností jídla a pití, avšak nedostatkem spánku. Zmíněný hodokvas se neblaze projevil druhý den v práci totální únavou a pozoruhodným jevem, že ač moře není na dohled, lze trpět mořskou nemocí;-).
  • Muchu ve varné konvici. Nevím, estli byla natvrdo, nebo naměkko, každopádně intuice mě ponoukla mrknout do nádoby s vodou, estli není moc zavápněná, což mě zachránilo před mouchou v kafi. Na druhou stranu... kdo ví, jak dlouho se tam povařovala, možná, že muší vývárek byl v hrnku už několikrát. Fujtajxl!
  • Soused Čestmír je každý den jak višnička v rumu. Čestmírová to špatně nese a místo toho, aby ho kopla do prdele, řeší s ožralcem různé věci. A řeší tak, že si nechá otevřené okno na pavlač a ječí jak siréna. Starý sedí na lavce pod oknem a kurvuje. Takže celý barák ví, že starý zednický mistr nezamkl sklep a vykradou jim ho (pětkrát za den). Že utratil v hospodě pětikilo a ona má jen dvě stovky na den (třikrát za den). Že je to starý ožrala a jak ona se mohla mít, kdyby si ho tenkrát nevzala  (stokrát...). A pak on, který sotva plete jazykem, ze sebe vyrazí... Ty stará krávo, neser mňa nebo poletíš z okna! Takže to by se náš figurální pavlačový sbor rozrostl o létající Čestmírovou;-).
  • Včerejší výlet na kole spojený s inlajnovým bruslením. Krátkobruslením. Nikdo nemá čas, takže jsem byla jsem sama, páč jsem v podvečer pocítila neodolatelnou touhu po pohybu. Příjela jsem na místo, kde se dobře bruslí, bajk přišpendlila ke sloupu veřejného osvětlení, trochu pošmejdila na oválu a páč moje touha byla nasycena, ale nijak zvlášť mě to jako single bruslaře nebavilo, dlouho jsem nepobyla.  

Nic mě nebaví. Potřebuju dovolenou. Dlouhou a daleko od domova. Ještě ale musím vydržet týden:-(.

7 komentářů:

  1. Ono je to s alkoholikama složité. Nedávno jsem vedl krátký rozhovor s jedním co si rád dá a ten se mi svěřil že za jeden pout´ový večer proběhlého víkendu propil a prokolotočoval tři tisíce...

    OdpovědětVymazat
  2. to jsme na tom velmi podobně. Já tedy nikoliv pavlač, ale byteček, kde nikdo nehuláká. A touhu po pohybu jsem zahnal dvoudenním víkendovým tenisem+nařezáním a navozením a naskládáním asi deseti kubíků dřeva u kamaráda na baráku, za což jsem si vysloužil sváteční talíře a na nich borůvkové sladké knedlíky (ručo dělané, z čerstvých borůvek,mňam!). Tož tak. Vypadá to, že máme dovču stejně. Jedu do lázní a se... teda kašlu tady na to;-)

    OdpovědětVymazat
  3. zase jeden ze smutných příběhů... těch je...

    OdpovědětVymazat
  4. no to tak vypada!! akorat ,ze se na dovolene nepotkame, bo ja ficim pro zmenu do vychodnich Cech! Nekam k Nove Pace, mame tam vycihnutou nejakou stredovekou nalevnu predevsim, tak tam se tesim! doufam, ze nebude sanitarni den zrovna:-( Boze, to snad uz ani dneska nebyva...
    Vydrzat, Kamio! Este 4 pracovni dny!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě 3 pracovní dny! Nemohl jsem to vydržet a v páteček už budu někde v lese nebo spát nebo cokoliv, jen ne Kolbenka;-)

    OdpovědětVymazat
  6. tise zavidim:-( nejradsi bych to v kolbence zabodla uz zitra... a pocasko se nam ma na konci tydne zlepsit takze slava nazdar vyletu!! ;-)
    a pozor na mravence! slysela jsem, ze pry na nekterych cizopasi houby, dokonce jim muzou vyrust z hlavicky, tak abys pri houbareni nenarazil na nejaky pekny hribek a az bys ho chtel ukoristit, aby ses nedivi, z ceho ze bude poblivkal!:-D

    OdpovědětVymazat
  7. není třeba závidět tiše! Jen pěkně nahlas! Ať si to alespoň chvilku užiju;-) Tak se na to taky v pátek vyprdni a běž na hřiby jako já:)

    OdpovědětVymazat