pondělí 30. dubna 2007

ROZVOZ PIZZY KAMKOLIV!

V sobotu večer jsme vyjely s Janou a Emou na chatu vykonat generální úklid. Se mnou nic nebylo, po půlhodině spánku, tak jsem tam šla jen pro formu, abych se nadýchala čerstvého vzduchu. Ani jsem si v sobotu nezapálila, páč v pátek jsme na spotřební dani u cigaret státu dali hodně do chřtánu...

Ženské měly kručení v břiše, tak že si objednají pizzu. Pizzař přijel s reklamním fárem k chatě. Nadarmo mu Jana vysvětlovala cestu, a kde má zastavit. Prostě na hlavní cestě, kde na něj s prkenicí mávala hladová Ema. Tak ten chlapec to vůbec nepochopil. Bylo to házení perel sviním... S nablýskaným fárem s nápisem ROZVOZ PIZZY KAMKOLIV! Jel dál a první odbočkou se vydal nad chatky. Viděli jsme od venkovního krbu, jak se škrábe na jedničku ostrou strání. Jana tlumeně pronesla:

"Zapadne".

Auto zastavilo, vylezl z něj vlasatý krasavec a my na něj začali pokřikovat:

"Hej, kam to jedete s tou pizzou,  kdo vás tam poslal? Tam zapadnete!"

"Haló! Já jsem zapadl!Haló! " ozývalo se shora...

Homolka Tobolka na výletě v lese...

"Dejte sem tu pizzu a skočte tamhle do chatky se zeptat, jestli vás vytáhnou!" vyrvali jsme mu žvanec a nechali ho jeho osudu.

Skočil. Z chaty se ozývala velmi škaredá slova, z nichž kurva bylo nejlehčí. Chlap si předchozího večera užil našeho výskání, zpěvu a tanců až do ranních hodin, ale my nevěděli, že tam je. A teď navíc ta blbá sebranka (to jako my) si nechá dovézt pizzu a on ho má vytahovat z oranice! To bylo na chlapa moc. Copak jsme pizzařovi radili, aby jel nahoru? Nikoliv. Pizza rychle zmizela v útrobách a my radši zmizeli taky.

Známá pravda zní, že nic nepotěší tak, jako neštěstí druhého. Dobrá zpráva ale je, že včera stálo předmětné auto u pizzerky.  Tak to chlapci zvládli :-).

3 komentáře:

  1. Rozvoz pizzy kamkoliv!! wow, tenhle nazev bych si teda nedal. Predpokladam, ze auto 4x4 firma nevlastnila :)))

    OdpovědětVymazat
  2. dobra prace, spravny predpoklad:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Slovo kamkoliv je hodně ošemetné. Zároveň však dobrý reklamní tah :)

    OdpovědětVymazat